Известие

Collapse
No announcement yet.

Застудя-виене от към кормилото ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Застудя-виене от към кормилото ?

Здравейте! Става въпрос за колата от подписа. Вчера вечерта излизам, беше -3 градуса запалих си колата изчаках я малко подадох и леко газ както беше на място ,но гласа и не беше същия (кагота отпусна педала на газта и виеще се едно не и достига ток и нещо я зарежда .. само да подчертая ,че акумулатора ми е за смяна не зарежда ) и така понеже дискотеката ме чакаше, тръгвам аз но като трагнах да навивам волана се едно стърже нещо ,и така извесно време навъртях 3-4 км колата загря и проблема оттихна но пак имаше леко като престъргване като завъртя леко волана на дясно примерно по усезаемо се усещаше и просто и звука и стана друг по изтормозен .. Възможно ли е че акумулатора е слаб или може би нещо рейката ми прави проблем ,а може и хидравликата нещо течноста ли незнам ?
    Мерси предварително за отговорите !
    Алфа 156 1.8 16в ТС

Долей хидравлично масло(шума би трябвало да изчезне) и виж за течове.Ако има течове - ремонт на кормилната рейка.

п.с ...то и да няма течове, пак може да иска ремонт!
    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
      Долей хидравлично масло(шума би трябвало да изчезне) и виж за течове.Ако има течове - ремонт на кормилната рейка.

п.с ...то и да няма течове, пак може да иска ремонт!

Постоянно я гледам дали има такива работи ... утре пак ще я огледам обстойно ,на кои места е по вероятно да го има тоя теч.
      Преди седмица забелязах че като дам пълен на ляво или на дясно , издава някакъв шум и този шум много прилича на този кото снощи
      Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Вече ти казаха - долей хидр. масло и всичко ще е ОК
        Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
        Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Долей на максимума и ще спре.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
          X